Відпочинок в горах

У самому центрі Карпат в селищі під назвою Татарів розташувався популярний курортнй готель «Коруна».

Територія доволі велика. Вісім дерев’яних котеджів мають просторні, комфортабельні номери: «стандарт», «пів-люкс», «люкс», віп-апартаменти. Кожний номер обладнаний санвузлом з душем, є необхідні предмети меблів.

Готель біля Буковеля має вишуканий інтер’єр, затишний та витриманий у найкращих традиціях Карпатського регіону. Відмінно дизайнери поєднали камінь та дерево, гуцульських лижників і витканий верет, живий вогонь каміну, старовинні меблі з сучасними дерев’яними будинками.

Гості маюсть змогу відвідати ресторан на сауну. В готелі завжди панує тепло та домашній затишок. Цілодобово постачається тепла та холодна вода.

Основні принципи кухарів ресторану «Коруна» - це смачно, корисно і ситно. Вишукані страви європейської, гуцульської, української кухні гості куштують кожного дня, насолоджуючись неперевершеним смаком.

На любителів активного відпочинку чекає приємний сюрприз. На території готелю працюють тенісні корти. Також відпочиваючих запрошують на екскурсії на Гошів, Говерлу, Маняву. Діють такі розваги, як рафтинг, сафарі, прокат снігоходів та гірськолижного спорядження.

30.03.2016

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Голосування

Хто в умовах політичної кризи відповідає за безпеку українського народу?

View Results

Загрузка ... Загрузка ...
Про нас
Пишіть нам за адресою: [email protected]