незручні питання до влади

У цьому розділі

Архів новин
RSS-канал

        Знайти
  

Опитування

Головна переміна в житті Києва у 2011 році

Завантаження ... Завантаження ...


Популярні новини

Новини

19.09.2011 17:45
друкувати надіслати

Гідропарк розчищають для сина Президента?

Власники розважальних закладів у Гідропарку впевнені, що масове знесення об’єктів їхнього прибутку сплановане, щоб розчистити територію для сина Президента Віктора Януковича, повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на «Деловую столицу».

«Уже всім зрозуміло, що незабаром дійде черга й до закладів, розташованих у капітальних спорудах. Не знесуть тільки ті будинки, власники яких віддадуть не менш 50% частки у своєму бізнесі людям при владі. Ходять чутки, що територією Гідропарку зацікавився син Президента Віктора Януковича, який збирається забудувати цю територію», – впевнені приватні підприємці з Гідропарку.

За їх словами, жодних повідомлень про можливість демонтажу і схеми легалізації конструкцій нікому не надали.

Нагадаємо, що чиновники вже давно обіцяють розчистити територію Гідропарку від незаконних забудов, але комунальники взялися до справи лише в серпні. Наразі вони демонтували вже понад півсотні клубів, кафе та інших споруд. Особливо важливо навести лад зараз, бо тут збираються побудувати рекреаційну спортивну зону. Утім, якщо Гідропарк потрапить до рук президента однієї з будівельних корпорацій Олександра Януковича – навряд чи тут з’явиться спорткомплекс під відкритим небом.


Голосую -1, мені не подобаєтьсяГолосую +1, мені подобається (Жодного голосу)
 
0 коментарів 0

Ви небайдужий киянин? Зареєструйтеся або увійдіть на сайт.

Ви гість? Гостям можна коментувати з 10:00 до 18:00 у робочі дні.

Головна, Новини, Опитування, Останній ефір, Попередні ефіри, Блоги, Фото, Запитання юристу, Написати Рені Назаровій, Про нас
html верстальщик, Погода в Просіці, день святого николая в украине, Дэнни Де Вито, смотреть бесплатно наруто 2 сезон, Fiat Днепропетровск

© 2011 ВГО “Київський форум”. Передрук авторських матеріалів можливий за умови посилання на текст оригіналу на веб-сайті www.kiev-forum.org.