Коментарі до Неспортивні діти http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/ Соціальне ток-НЕшоу з Реною Назаровою Sun, 27 Feb 2011 15:57:46 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.1 hourly 1 Від: СТОП АРХАТ, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-4679 СТОП АРХАТ, справжній киянин Mon, 29 Nov 2010 03:02:21 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-4679 ДГО “СПОРТИВНИЙ КЛУБ АРХАТ” (м. КИЇВ, Деснянський р-н, пр. Лісовий 23) (ОПОЗИЦІОНУЮТЬ СЕБЕ ЯК ШКОЛУ ТРАДИЦІЙНИХ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ЯПОНІЇ) ДИРЕКТОР – ЗЕНКОВ ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ УВАГА БАТЬКАМ! В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ВІДДАВАЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ ДО ЦЬОГО ЗАКЛАДУ! ДІЄ ЦЕЙ КЛУБ БЕЗ ВІДПОВІДНИХ ЛІЦЕНЗІЙ, ЩО ВИДАЮТЬСЯ У ВСТАНОВЛЕНОМУ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ ПОРЯДКУ НА ПІДСТАВІ ЗАКОНУ “ПРО ПОЗАШКІЛЬНУ ОСВІТУ” ТА ДОЗВОЛІВ НА ВИКЛАДАННЯ ТЕОРЕТИЧНОГО МАТЕРІАЛУ НЕПОВНОЛІТНІМ ДІТЯМ. (Цю інформацію ви легко можете перевірити, звернувшись до управління освіти Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.) У ЦЬОМУ ЗАКЛАДІ ДІТИ НЕ ТІЛЬКИ ВИВЧАЮТЬ ЩОСЬ СХОЖЕ НА БОЙОВЕ МИСТЕЦТВО, А Й ОБОВ’ЯЗКОВИМ ДЛЯ НИХ Є ВІДВІДУВАННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗАНЯТЬ. ТЕОРІЮ ВИКЛАДАЮТЬ ДОСИТЬ СУМНІВНОГО ПОХОДЖЕННЯ ЗА ПОВНОЮ ВІДСУТНІСТЮ МЕТОДИЧНОГО МАТЕРІАЛУ, ЯКИЙ ПОВИНЕН БУТИ ОДОБРЕНИМ ВІДПОВІДНИМИ ДЕРЖАВНИМИ ОРГАНАМИ. ТАКОЖ ТАМ МАЮТЬ МІСЦЕ ВИПАДКИ ПОБИТТЯ ДІТЕЙ ВИХОВАТЕЛЯМИ! ВИСНОВОК: ЦЕЙ ЗАКЛАД ПО СВОЄМО УСТРОЮ ДУЖЕ НАГАДУЄ СЕКТУ! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!!! ВЛАДНІ СТРУКТУРИ ПОВИННІ ДАВНО ПЕРЕВІРИТИ ДІЯЛЬНІСТЬ ДАНОГО ЗАКЛАДУ ДГО “СПОРТИВНИЙ КЛУБ АРХАТ” (м. КИЇВ, Деснянський р-н, пр. Лісовий 23)
(ОПОЗИЦІОНУЮТЬ СЕБЕ ЯК ШКОЛУ ТРАДИЦІЙНИХ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ЯПОНІЇ)
ДИРЕКТОР – ЗЕНКОВ ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

УВАГА БАТЬКАМ! В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ВІДДАВАЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ ДО ЦЬОГО ЗАКЛАДУ!
ДІЄ ЦЕЙ КЛУБ БЕЗ ВІДПОВІДНИХ ЛІЦЕНЗІЙ, ЩО ВИДАЮТЬСЯ У ВСТАНОВЛЕНОМУ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ ПОРЯДКУ НА ПІДСТАВІ ЗАКОНУ “ПРО ПОЗАШКІЛЬНУ ОСВІТУ” ТА ДОЗВОЛІВ НА ВИКЛАДАННЯ ТЕОРЕТИЧНОГО МАТЕРІАЛУ НЕПОВНОЛІТНІМ ДІТЯМ. (Цю інформацію ви легко можете перевірити, звернувшись до управління освіти Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.)

У ЦЬОМУ ЗАКЛАДІ ДІТИ НЕ ТІЛЬКИ ВИВЧАЮТЬ ЩОСЬ СХОЖЕ НА БОЙОВЕ МИСТЕЦТВО, А Й ОБОВ’ЯЗКОВИМ ДЛЯ НИХ Є ВІДВІДУВАННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗАНЯТЬ.
ТЕОРІЮ ВИКЛАДАЮТЬ ДОСИТЬ СУМНІВНОГО ПОХОДЖЕННЯ ЗА ПОВНОЮ ВІДСУТНІСТЮ МЕТОДИЧНОГО МАТЕРІАЛУ, ЯКИЙ ПОВИНЕН БУТИ ОДОБРЕНИМ ВІДПОВІДНИМИ ДЕРЖАВНИМИ ОРГАНАМИ.
ТАКОЖ ТАМ МАЮТЬ МІСЦЕ ВИПАДКИ ПОБИТТЯ ДІТЕЙ ВИХОВАТЕЛЯМИ!

ВИСНОВОК: ЦЕЙ ЗАКЛАД ПО СВОЄМО УСТРОЮ ДУЖЕ НАГАДУЄ СЕКТУ!
БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!!!

ВЛАДНІ СТРУКТУРИ ПОВИННІ ДАВНО ПЕРЕВІРИТИ ДІЯЛЬНІСТЬ ДАНОГО ЗАКЛАДУ

]]>
Від: СТОП АРХАТ, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-4678 СТОП АРХАТ, справжній киянин Mon, 29 Nov 2010 03:01:17 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-4678 ДГО "СПОРТИВНИЙ КЛУБ АРХАТ" (ОПОЗИЦІОНУЮТЬ СЕБЕ ЯК ШКОЛУ ТРАДИЦІЙНИХ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ЯПОНІЇ) ДИРЕКТОР - ЗЕНКОВ ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ УВАГА БАТЬКАМ! В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ВІДДАВАЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ ДО ЦЬОГО ЗАКЛАДУ! ДІЄ ЦЕЙ КЛУБ БЕЗ ВІДПОВІДНИХ ЛІЦЕНЗІЙ, ЩО ВИДАЮТЬСЯ У ВСТАНОВЛЕНОМУ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ ПОРЯДКУ НА ПІДСТАВІ ЗАКОНУ "ПРО ПОЗАШКІЛЬНУ ОСВІТУ" ТА ДОЗВОЛІВ НА ВИКЛАДАННЯ ТЕОРЕТИЧНОГО МАТЕРІАЛУ НЕПОВНОЛІТНІМ ДІТЯМ. (Цю інформацію ви легко можете перевірити, звернувшись до управління освіти Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.) У ЦЬОМУ ЗАКЛАДІ ДІТИ НЕ ТІЛЬКИ ВИВЧАЮТЬ ЩОСЬ СХОЖЕ НА БОЙОВЕ МИСТЕЦТВО, А Й ОБОВ'ЯЗКОВИМ ДЛЯ НИХ Є ВІДВІДУВАННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗАНЯТЬ. ТЕОРІЮ ВИКЛАДАЮТЬ ДОСИТЬ СУМНІВНОГО ПОХОДЖЕННЯ ЗА ПОВНОЮ ВІДСУТНІСТЮ МЕТОДИЧНОГО МАТЕРІАЛУ, ЯКИЙ ПОВИНЕН БУТИ ОДОБРЕНИМ ВІДПОВІДНИМИ ДЕРЖАВНИМИ ОРГАНАМИ. ТАКОЖ ТАМ МАЮТЬ МІСЦЕ ВИПАДКИ ПОБИТТЯ ДІТЕЙ ВИХОВАТЕЛЯМИ! ВИСНОВОК: ЦЕЙ ЗАКЛАД ПО СВОЄМО УСТРОЮ ДУЖЕ НАГАДУЄ СЕКТУ! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!!! ВЛАДНІ СТРУКТУРИ ПОВИННІ ДАВНО ПЕРЕВІРИТИ ДІЯЛЬНІСТЬ ДАНОГО ЗАКЛАДУ, ДГО “СПОРТИВНИЙ КЛУБ АРХАТ”
(ОПОЗИЦІОНУЮТЬ СЕБЕ ЯК ШКОЛУ ТРАДИЦІЙНИХ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ЯПОНІЇ)
ДИРЕКТОР – ЗЕНКОВ ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

УВАГА БАТЬКАМ! В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ВІДДАВАЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ ДО ЦЬОГО ЗАКЛАДУ!
ДІЄ ЦЕЙ КЛУБ БЕЗ ВІДПОВІДНИХ ЛІЦЕНЗІЙ, ЩО ВИДАЮТЬСЯ У ВСТАНОВЛЕНОМУ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ ПОРЯДКУ НА ПІДСТАВІ ЗАКОНУ “ПРО ПОЗАШКІЛЬНУ ОСВІТУ” ТА ДОЗВОЛІВ НА ВИКЛАДАННЯ ТЕОРЕТИЧНОГО МАТЕРІАЛУ НЕПОВНОЛІТНІМ ДІТЯМ. (Цю інформацію ви легко можете перевірити, звернувшись до управління освіти Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.)

У ЦЬОМУ ЗАКЛАДІ ДІТИ НЕ ТІЛЬКИ ВИВЧАЮТЬ ЩОСЬ СХОЖЕ НА БОЙОВЕ МИСТЕЦТВО, А Й ОБОВ’ЯЗКОВИМ ДЛЯ НИХ Є ВІДВІДУВАННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗАНЯТЬ.
ТЕОРІЮ ВИКЛАДАЮТЬ ДОСИТЬ СУМНІВНОГО ПОХОДЖЕННЯ ЗА ПОВНОЮ ВІДСУТНІСТЮ МЕТОДИЧНОГО МАТЕРІАЛУ, ЯКИЙ ПОВИНЕН БУТИ ОДОБРЕНИМ ВІДПОВІДНИМИ ДЕРЖАВНИМИ ОРГАНАМИ.
ТАКОЖ ТАМ МАЮТЬ МІСЦЕ ВИПАДКИ ПОБИТТЯ ДІТЕЙ ВИХОВАТЕЛЯМИ!

ВИСНОВОК: ЦЕЙ ЗАКЛАД ПО СВОЄМО УСТРОЮ ДУЖЕ НАГАДУЄ СЕКТУ!
БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!!!

ВЛАДНІ СТРУКТУРИ ПОВИННІ ДАВНО ПЕРЕВІРИТИ ДІЯЛЬНІСТЬ ДАНОГО ЗАКЛАДУ,

]]>
Від: Roland, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-4037 Roland, справжній киянин Fri, 05 Nov 2010 07:43:15 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-4037 За обозримый промежуток времени развития теории физического воспитания в идейную основу ее закладывались интересы той или иной социально-общественной формации. Как правило, эти интересы отражались в формировании военно-прикладных навыков при подготовке к войне, например, довоенные нормативы ГТО: метание гранаты, преодоление полосы препятствий, надевание противогаза и т.п. За обозримый промежуток времени развития теории физического воспитания в идейную основу ее закладывались интересы той или иной социально-общественной формации. Как правило, эти интересы отражались в формировании военно-прикладных навыков при подготовке к войне, например, довоенные нормативы ГТО: метание гранаты, преодоление полосы препятствий, надевание противогаза и т.п.

]]>
Від: Roland, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-4036 Roland, справжній киянин Fri, 05 Nov 2010 07:42:20 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-4036 Физическое воспитание — неотъемлемая часть образовательной системы во всех цивилизованных странах. Оно имеет свою теорию, программы, методические подходы и т.п. Физическое воспитание — неотъемлемая часть образовательной системы во всех цивилизованных странах. Оно имеет свою теорию, программы, методические подходы и т.п.

]]>
Від: Roland, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-4035 Roland, справжній киянин Fri, 05 Nov 2010 07:41:32 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-4035 Что нужно сделать для того, чтобы радость движения не превращалась в горе похорон? Что нужно сделать для того, чтобы радость движения не превращалась в горе похорон?

]]>
Від: Roland, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-4034 Roland, справжній киянин Fri, 05 Nov 2010 07:41:01 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-4034 Общественность возмущена: кое-где обвиняют учителей, в других местах медиков, возбуждаются уголовные дела. В чём причина этих трагических событий? Общественность возмущена: кое-где обвиняют учителей, в других местах медиков, возбуждаются уголовные дела. В чём причина этих трагических событий?

]]>
Від: Roland, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-4033 Roland, справжній киянин Fri, 05 Nov 2010 07:40:23 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-4033 По спортивным площадкам школ Украины и России прокатилась волна трагических смертей. Дети умирают во время уроков физры (урок физкультуры на школьном сленге) среди полного, казалось бы, здоровья. По спортивным площадкам школ Украины и России прокатилась волна трагических смертей. Дети умирают во время уроков физры (урок физкультуры на школьном сленге) среди полного, казалось бы, здоровья.

]]>
Від: Tyhyi, справжній киянин http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-713 Tyhyi, справжній киянин Fri, 19 Mar 2010 16:25:04 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-713 Про що ви? В Києві все намагаються перетворити на комерцію. В КМДА просто дивитися не можуть спокійно, коли раптом щось ще залишається безкоштовним, чи надто дешевим (на думку чиновників). Відразу створюють якісь ліві структури, продають усе. Що там спорт, коли дитячі садки продають і місця на цвинтарях. Про що ви? В Києві все намагаються перетворити на комерцію. В КМДА просто дивитися не можуть спокійно, коли раптом щось ще залишається безкоштовним, чи надто дешевим (на думку чиновників). Відразу створюють якісь ліві структури, продають усе. Що там спорт, коли дитячі садки продають і місця на цвинтарях.

]]>
Від: Брат Кия, гість http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-691 Брат Кия, гість Wed, 17 Mar 2010 15:18:00 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-691 В США обдаровані спортивні діти безкоштовно навчаються у кращих вузах країни. зі школи учні активно займаються спортом тільки для того, аби мати можливість вступити до коледжу. І умови для цього всі створюються. А в Києві, якби могли, то б і за повітря гроші брали, не те, що за можливість дітям займатися спортом. В США обдаровані спортивні діти безкоштовно навчаються у кращих вузах країни. зі школи учні активно займаються спортом тільки для того, аби мати можливість вступити до коледжу. І умови для цього всі створюються. А в Києві, якби могли, то б і за повітря гроші брали, не те, що за можливість дітям займатися спортом.

]]>
Від: Каштан, гість http://kiev-forum.org/2009-10-27-non-sport-children/#comment-686 Каштан, гість Wed, 17 Mar 2010 14:46:34 +0000 http://kiev-forum.org/?p=176#comment-686 Так сейчас на уроке физкультуры и физкультуры как таковой нет. Нагрузки и нормативы снизили до уровня задохликов. Раньше слабых детей старались поднять до среднего уровня, а теперь наоборот, понижают требования. Так сейчас на уроке физкультуры и физкультуры как таковой нет. Нагрузки и нормативы снизили до уровня задохликов. Раньше слабых детей старались поднять до среднего уровня, а теперь наоборот, понижают требования.

]]>