Коментарі до Чи потрібні Києву малі архітектурні форми? http://kiev-forum.org/2012-03-06-mali-arhitekturni-formy/ Соціальне ток-НЕшоу з Реною Назаровою Sat, 12 May 2012 07:03:00 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.3.1 Від: Константин http://kiev-forum.org/2012-03-06-mali-arhitekturni-formy/#comment-8614 Константин Wed, 14 Mar 2012 13:20:05 +0000 http://kiev-forum.org/?p=27555#comment-8614 Тот самый Константин... Ну что сказать, ответа я, как Киевлянин, не услышал. Проникся, конечно, проблемами г-жи Кужель, которая высаживаясь на Печерске по б.Леси Украинки напротив Владимирского рынка (так и не понял?), из представительского мерса на VIP стоянке, ну никак не может найти мальчика с нужной газетой, и подавно улыбчивого восточного парня в киоске с лавашом, поэтому будем собирать всем Академгородком ей на домашнюю хлебопечку, а по поводу газет - неплохо бы вспомнить про услуги подписки с доставкой в почтовый ящик. И посему в передаче я увидел лишь обиженных предпринимателей которые обложили город металлическими ящиками, и с другой стороны, власть, которая решила содрать под этот шумок дополнительной зелени с обиженных предпринимателей. Киевлянам, которые робко попросили расчистить пути подступления к станциям метро и перестать по ночам вырубать деревья под их окнами, очень энергично заткнули рот. В общем, за передачу спасибо, попиарились. Мое предложение в силе "...в час пик на Житомирской" протащите свое "отощавшее" без буханки хлеба тело в метро - прозреете. Тот самый Константин… Ну что сказать, ответа я, как Киевлянин, не услышал. Проникся, конечно, проблемами г-жи Кужель, которая высаживаясь на Печерске по б.Леси Украинки напротив Владимирского рынка (так и не понял?), из представительского мерса на VIP стоянке, ну никак не может найти мальчика с нужной газетой, и подавно улыбчивого восточного парня в киоске с лавашом, поэтому будем собирать всем Академгородком ей на домашнюю хлебопечку, а по поводу газет – неплохо бы вспомнить про услуги подписки с доставкой в почтовый ящик.
И посему в передаче я увидел лишь обиженных предпринимателей которые обложили город металлическими ящиками, и с другой стороны, власть, которая решила содрать под этот шумок дополнительной зелени с обиженных предпринимателей. Киевлянам, которые робко попросили расчистить пути подступления к станциям метро и перестать по ночам вырубать деревья под их окнами, очень энергично заткнули рот. В общем, за передачу спасибо, попиарились.
Мое предложение в силе “…в час пик на Житомирской” протащите свое “отощавшее” без буханки хлеба тело в метро – прозреете.

]]>
Від: Підприємець http://kiev-forum.org/2012-03-06-mali-arhitekturni-formy/#comment-8559 Підприємець Wed, 07 Mar 2012 13:14:52 +0000 http://kiev-forum.org/?p=27555#comment-8559 Необ"єктивно висвітлили проблему. По-перше зібрали незбалансовану аудиторію. Майже всі спікери виступали з критикою Рішення Київради, не даючи натомість інших пропозицій - як цю проблему мона вирішити в Києві? Чому ніхто з них не запропонував вихід з проблеми? Тільки голослівна критика. Хоча деякі конструктивні моменти озвучила Ляпіна, але вони стосуються довгострокових перспектив роботи МАФ в Києві. По-друге, з тих, хто міг пояснити переваги цього Рішення було всього дві людини - Денисюк і Кузнєцов. Але і їм не дали висловитися. Того ж Артема Кузнєцова такі "зубри", як Кужель і Ляпіна буквально зацькували. І знову ж таки, Черняховського забагато в ефірі, і він лише забирає час, інформації від нього корисної нуль. Необ”єктивно висвітлили проблему. По-перше зібрали незбалансовану аудиторію. Майже всі спікери виступали з критикою Рішення Київради, не даючи натомість інших пропозицій – як цю проблему мона вирішити в Києві? Чому ніхто з них не запропонував вихід з проблеми? Тільки голослівна критика. Хоча деякі конструктивні моменти озвучила Ляпіна, але вони стосуються довгострокових перспектив роботи МАФ в Києві. По-друге, з тих, хто міг пояснити переваги цього Рішення було всього дві людини – Денисюк і Кузнєцов. Але і їм не дали висловитися. Того ж Артема Кузнєцова такі “зубри”, як Кужель і Ляпіна буквально зацькували. І знову ж таки, Черняховського забагато в ефірі, і він лише забирає час, інформації від нього корисної нуль.

]]>
Від: гість http://kiev-forum.org/2012-03-06-mali-arhitekturni-formy/#comment-8558 гість Wed, 07 Mar 2012 13:07:56 +0000 http://kiev-forum.org/?p=27555#comment-8558 Стосовно виступу пані Романюк.Це рішення Київради не дає право ставити нові МАФи.На даний момент діє мораторій на встановлення нових кіосків.Тобто, влада не дає дозволу на їх встановлення цим рішенням.Це рішення дасть змогу виявити реальну кількість МАФів, власники яких хочуть працювати легально.А інші будуть демонтовані.Це рішення - вагомий крок київської влади на зустріч підприємцям та ілюстрація того, що вона готова навести порядок в цьому питанні.Також, слід зазначити, що це рішення прийняте на перехідний період.А з 2013 року в дію має вступити комплексна схема, розробка якої акитивно проводиться вже зараз. Стосовно виступу пані Романюк.Це рішення Київради не дає право ставити нові МАФи.На даний момент діє мораторій на встановлення нових кіосків.Тобто, влада не дає дозволу на їх встановлення цим рішенням.Це рішення дасть змогу виявити реальну кількість МАФів, власники яких хочуть працювати легально.А інші будуть демонтовані.Це рішення – вагомий крок київської влади на зустріч підприємцям та ілюстрація того, що вона готова навести порядок в цьому питанні.Також, слід зазначити, що це рішення прийняте на перехідний період.А з 2013 року в дію має вступити комплексна схема, розробка якої акитивно проводиться вже зараз.

]]>
Від: гість http://kiev-forum.org/2012-03-06-mali-arhitekturni-formy/#comment-8546 гість Wed, 07 Mar 2012 08:42:39 +0000 http://kiev-forum.org/?p=27555#comment-8546 В нашій державі ніколи не було порядку і не буде,бо верхи не можуть розподілити між собою куски.Хто такий Артем Кузнецов,чий і від кого???Слова не міг сказати.А хто входить до складу коміссі той самий Івченко у якого пів Киева МАФів??? БЕЗЛАД а не ДЕРЖАВА В нашій державі ніколи не було порядку і не буде,бо верхи не можуть розподілити між собою куски.Хто такий Артем Кузнецов,чий і від кого???Слова не міг сказати.А хто входить до складу коміссі той самий Івченко у якого пів Киева МАФів??? БЕЗЛАД а не ДЕРЖАВА

]]>