Як купити сучасний автомобіль в Україні в «Віннер Автомотів»

Автоцентр «Віннер Автомотів» сьогодні є сучасним мультибрендовим салоном. Приходячи до салону, клієнти отримують повний спектр послуг. Працівники з досвідом нададуть консультації з приводу придбання та сервісного обслуговування автомобілі. Останні новинки модельного ряду завжди виставляються у продаж. Будь-який автомобіль доступний для проведениия тест-драйву.

Головною перевагою салону у місті Києві є мультибренд. И купити сучасний автомобіль в україні можна від таких світових виробників, як Land Rover, Volvo, Jaguar, Ford. Кожна автівка виділяється своєю неповторністю, має характерні риси класичного виробництва, які використовуються при виготовленні нового авто.

У продажу можна побачити не тільки машини, запчастини. Також автосалон «Віннер Автомотів» представляє різноманітні аксесуари. Саме вони надають автівці неймовірного вигляду.
Салон зажди намагається зацікавити клієнта, привернути увагу, тому часто організовує різноманітні акції. Так потенційний клієнт зацікавлений не тільки у придбанні машини, але й заразом аксесуарів, запчастин до неї. Найцікавіші акції, які час від часу проводяться автосалоном:

  • «Знижки на автомобілі Ford»
  • «Додай своєму авто неповторності»
  • Clean Auto.

По першій акції все зрозуміло. Назва говорить сама за себе. Про дві останні необхідно сказати декілька слів.
«Додай своєму авто неповторності» - клієнт зі знижкою у 30% має змогу придбати аксесуари до автівок Форд.
Clean Auto – при проходженні ТО клієнт має змогу протягом року мити автомобіль безкоштовно.

Приємною родзинкою автосалону є лаунж-кафе, наявність комфортних переговорних кімнат. Також адміністрація подбала про окремі станції для технічного обслуговування автівок різних марок та обладнала велику мийку.

19.02.2016

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Голосування

Хто в умовах політичної кризи відповідає за безпеку українського народу?

View Results

Loading ... Loading ...
Про нас
Пишіть нам за адресою: [email protected]