незручні питання до влади
автор та ведуча Рена Назарова
На головну
Чорний список / Білий список
Небайдужим киянам - сюди!
Натисніть!

У цьому розділі

Останній ефір
Попередні ефіри
Майбутні теми
Запропонувати тему
Хочу в студію

        Знайти

Газета «Київський форум»

№6, спецвипуск, вересень 2012
У столиці розпочато збір підписів під зверненням до Президента України щодо заборони будівництва сховища відпрацьованого ядерного палива під Києвом

№5, липень 2012
У столиці відбувся Відкритий Експертний Форум. Актуальні проблеми столиці - план дій нової Київради. Київ без Черновецького: радіти ще рано.

№4, травень 2012
Сімейна медицина: 100 млн. грн. киян - в нікуди! Чи потрібні киянам сімейні лікарі? Андреевский без ГМО.

№3, квітень 2012
Бюджетна «подачка» напередодні виборів. Війна за зелень. Інтриги на Пейзажній алеї. Сховище відпрацьованого ядерного палива поблизу Києва.

№2, спецвипуск, березень 2012
ОСББ як вихід із комунальної кризи, або допоможи собі сам! Крокодилячі сльози житлово-комунальних олігархів. Як судитися з ЖЕКами?

№1, лютий 2012
Медичні реформи додадуть киянам проблем. Шулявка - ні пройти, ні проїхати. Київ ось-ось потоне у власному "добрі". Прибирання по-київськи.

 
  

Опитування

Чи можуть мешканці Києва контролювати дії столичної влади?

Завантаження ... Завантаження ...

Погода у Києві

Популярні ефіри

Важливо

 Столичні чиновники вирішать долю Гостинного двору

Передача

13.12.2011
друкувати надіслати
 

Чи готовий Київ до Євро-2012? Чого чекати від міської влади?

Відеозапис

207 переглядів відео 207   



Цитати учасників ефіру

Експертний блог журналіста Дмитра Марковського на тему Евро-2012 в Киеве. Дорого и сердито

Іван Шпильовий – перший заступник начальника ГУ транспорту та зв’язку КМДА: «…Місто Київ практично готове до проведення чемпіонату ЄВРО-2012… Представники УЄФА підтвердили високу готовність до проведення чемпіонату ЄВРО-2012… Бюджетом передбачено кошти на придбання розмовників для надання елементарної інформації англійською… В транспортному комплексі буде задіяна найбільша кількість волонтерів…»

Микола Малюга – заступник начальника ГУ КМДА з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу: «…У наступному році іноземні туристи будуть мати змогу орієнтуватися в нашому місті досить вільно… В Києві буде найбільша фан-зона, розташована на Хрещатику…»

Андрій Капустін – журналіст, екс-шеф-редактор Комітету громадського контролю ЧЄ–2012: «…Киев – не просто принимающий город, Киев – это город финала Евро-2012. И на Киеве лежит самая большая ответственность за проведение турнира… От представителей КГГА мы услышали, какие и где были проведены совещания, кто и где выступил и что сказал… 4 года ничего не делалось, не делается, и все будет сделано «на ходу»… В Киеве иностранцу что-либо понять практически невозможно… Задача Евро-2012 для Украины – чтобы иностранцы стали ездить к нам стабильно…»

Кирило Куликов – народний депутат України: «…Я хочу, чтобы Мишель Платини пожил одни сутки в нашей больнице скорой помощи… Я не знаю ни одной страны, где бы проводился подобный турнир, и чтобы он не привел к катастрофическим последствиям… Евро-2012 – это единственная заслуга экс-президента Виктора Ющенко, но Евро-2012 – инвестиционный проект, который должен был привести в страну деньги…»

Ігор Мірошниченко – прес-аташе Національної збірної України (2004–2008 рр.): «…Сьогодні іноземці приїздять до Києва, і вони не можуть спілкуватися ані з водіями, ані з міліціонерами… Складається враження, що наші функціонери і провладні політики живуть зовсім в іншій реальності… Передусім від Євро-2012 очікували інвестиції в Україну… Це не заслуга влади, що будують розв’язки – вона повинна це робити і без Євро-2012… У нас в країні не створено сприятливого інвестиційного клімату…»

Артем Франков – головний редактор тижневика «Футбол»: «…Явная связь между Олимпиадой в Греции, чемпионатом Европы по футболу в Португалии и мировым кризисом 2008 года и нынешними проблемами Греции отсутствует… Мы 2 года в плане подготовки к ЕВРО-2012 «груши околачивали»… Не забывайте, в какой стране мы живем: если не пнешь, то не полетит…»

Володимир Дмитренко – виконувач обов’язків начальника відділу зв’язків із громадськістю ГУ МВС України в м. Києві: «…С сентября прошлого года в киевской милиции реализуется программа по обучению сотрудников милиции иностранному языку… К сожалению, мы ведем своими силами…»

Микола Воробйов – журналіст, координатор всеукраїнського центру волонтерів «Євро-2012», волонтер громадської кампанії «Євро-патруль»: «…Зрозуміло, що міліцію ми не навчимо англійській мові… Як мотивувати міліціонера або комунальника вчити англійську мову? Навіщо йому це?.. Волонтери – остання надія зберегти імідж Києва та України під час Євро–2012…»

Валентин Щербачов – спортивний коментатор: «…Жоден з нас нічого не вирішує в принципі… Майбутнє у нас не таке певне, як здається… Містом-парком, як назвав Київ Шарль Де Голль, ми вже не вразимо друзів, які до нас приїдуть… Треба думати, що буде після Євро-2012… Попередні 2 роки ці дивні люди і грабували якось незграбно, і нічого не робили для Євро-2012… Зараз, можливо, й крадуть, але у нас і розбудовується все… В нашій владі, на жаль, я не бачу жодного киянина…»

Ігор Добруцький – голова ГО «Столичні ініціативи», екс-заступник голови КМДА: «…Від успішного проведення цієї акції [Євро-2012 – Ред]) залежить наше майбутнє… Євро-2012 – це не тільки стадіони…»

Ганна Старостенко– депутат Київради, виконавчий директор Фонду братів Кличків: «…Не потрібно гостинність плутати з якістю послуг, що мають бути надані людям, які до нас приїдуть… Проблема Бортницької станції аерації на сьогодні не вирішується …»

Дмитро Калганов – начальник відділу організації та координації діяльності закладів розміщення Управління туризму і курортів КМДА: «…Уводяться в експлуатацію нові, високоякісні, класні готелі… На київський ринок вже виходять дуже відомі світові бренди…»

Микола Малюга – заступник начальника ГУ КМДА з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу: «…Чим більше у нас буде високоякісних готелів, тим швидше у нас ціни прийдуть у норму… У нас проблем з розташуванням вболівальників не буде…»

Ігор Голубаха – голова Всеукраїнської асоціації туроператорів: «…У нас розміщуванням та опікуванням вболівальників будуть займатися журналісти і політики… У тому, що Євро-2012 у нас не стало інвестиційним проектом, винні всі політики… Жоден власник квартири не може дати гарантії безпеки вболівальника…»

Кирило Куликов – народний депутат України: «…У нас найдутся «волонтерши», которые и будут «подниматься» на этом чемпионате… Мы являемся европейским борделем… Посреди Киева находятся несколько клиник, которые лечат туберкулез…»

Андрій Капустін – журналіст, екс-шеф-редактор Комітету громадського контролю ЧЄ–2012: «…Складывается впечатление, что определенные люди хотят перехватить на себя финансовые потоки, и для этого крутится истерика с общежитиями и кемпингами… В страну, которая напугала своим бытием и имиджем достаточно большое количество населения Европы, просто так никто не поедет…»

Ігор Гомонай – координатор проекту фан-посольств до Євро-2012 в Україні, президент Всеукраїнської асоціації вболівальників: «…Те люди, которые приедут сюда, не ждут увидеть что-то сверхъестественное… После посещения Киева люди говорят, что все замечательно, потому что они ожидали увидеть все намного хуже…»

Артем Франков – головний редактор тижневика «Футбол»: «…Любое завышение цен – это преступление по отношению к нам… Я призываю власть контактировать с теми людьми, которые знают эту тему…»

Ігор Мірошниченко – прес-аташе Національної збірної України (2004–2008 рр.): «…Євро-2012 для вболівальників буде успішним не завдяки зусиллям влади, а всупереч цьому, завдяки нашим людям…»

 
1 коментар 1

Ви небайдужий киянин? Зареєструйтеся або увійдіть на сайт.

Ви гість? Гостям можна коментувати з 10:00 до 18:00 у робочі дні.

резюме шаблон, новости спорта на УкрНет, Эндрю Гарфилд, Марта До рождения, ауди авто

© 2012 ВГО “Київський форум”. Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на www.kiev-forum.org, а також на сам матеріал.