Небайдужим киянам - сюди! Натисніть! | Наш сайт переглянули
|
Завідувачку виробництва оболонського супермаркету судитимуть за службову халатність, яка спричинила тяжкі отруєння понад 70 киян у червні минулого року, пише «Комсомольска правда».
Як відомо, тоді людей госпіталізували після вживання кур-гриль, придбаних у кулінарному відділі супермаркету «Велика Кишеня».
«Постраждалими у справі визнали себе 40 осіб. Слідство зайняло півроку, оскільки за кожним потерпілим треба було провести судово-медичну експертизу. Встановлено, що всі ці люди були заражені сальмонелою», – заявила заступник прокурора Оболонського району Людмила Кабанець.
Якщо провину підсудної доведуть – вона може провести за гратами від 2 до 5 років.
Як з’ясувалося раніше, кури-гриль у сумнозвісному супермаркеті готували з прострочених тушок. Їх постачало ТОВ «Комплекс агромарс» Вишгородського району. Більше того, в магазині кур погано просмажили, бо вірус сальмонели гине при +60 градусах.
Та, схоже, цей резонансний випадок не лякає працівників супермаркетів: грудневі перевірки показали, що третина продуктів у столичних магазинах – неякісна.
Про це також пишуть:
“Українська правда. Київ”: Працівнику супермаркета світить до 5 років за отруєння покупців
“Фокус”: В суд передали дело о массовом отравлении курами-гриль в Киеве.
Ситуация такая ,что каждый человек хочет работать.И технологи всегда должны делать выбор или работать соблюдая все ГОСТы или завтра будет другой технолог.
А хозяева магазинов зачастую покупают заведомо уже испорченный продукт по бросовым ценам а технологов заставляют что нибудь лепить из него.Многте технологи считают что хозяин все уладит.Так что все кто имеет дело с пищевой продукцией будьте требовательны к руководству предприятий.Вас могут сильно подставить и вместо материальных благ вы получите многолетний отдых от всех семейных хлопот и мыслей на перспективу.