незручні питання до влади
автор та ведуча Рена Назарова
На головну
Небайдужим киянам - сюди!
Натисніть!

У цьому розділі

Останній ефір
Попередні ефіри
Майбутні теми
Запропонувати тему
Хочу в студію

        Знайти

Газета «Київський форум»

№5, липень 2012
У столиці відбувся Відкритий Експертний Форум. Актуальні проблеми столиці - план дій нової Київради. Київ без Черновецького: радіти ще рано.

№4, травень 2012
Сімейна медицина: 100 млн. грн. киян - в нікуди! Чи потрібні киянам сімейні лікарі? Андреевский без ГМО.

№3, квітень 2012
Бюджетна «подачка» напередодні виборів. Війна за зелень. Інтриги на Пейзажній алеї. Сховище відпрацьованого ядерного палива поблизу Києва.

№2, спецвипуск, березень 2012
ОСББ як вихід із комунальної кризи, або допоможи собі сам! Крокодилячі сльози житлово-комунальних олігархів. Як судитися з ЖЕКами?

№1, лютий 2012
Медичні реформи додадуть киянам проблем. Шулявка - ні пройти, ні проїхати. Київ ось-ось потоне у власному "добрі". Прибирання по-київськи.

 
  

Опитування

Чи можуть мешканці Києва контролювати дії столичної влади?

Завантаження ... Завантаження ...

Погода у Києві

Популярні ефіри

Важливо

 «Київська фортеця» залишилася без директора

Передача

08.06.2010
друкувати надіслати
 

Чому вмирають тварини у Київському зоопарку? Про що свідчить дивний мор та чи здатна міська влада контролювати ситуацію

Відеозапис

301 перегляд відео 301   



Цитати учасників ефіру

Ігор Добруцький – заступник голови КМДА: «На жаль, не мав змоги бути присутнім на ефірі даної програми, та все ж таки, хочу коротко окреслити основні моменти даної теми. Адже Київський зоопарк є гордістю нашого міста. І та невтішна ситуація, що відбувається у ньому сьогодні – велика прикрість і біль для нас усіх.

За час мого нетривалого кураторства, я ознайомився з роботою зоопарку, і для початку хочу навести кілька цифр, які характеризують динаміку роботи цього підприємства. Читати далі…»

Тамара Тарнавська – президент Міжнародної громадської організації захисту тварин «SOS»: «…У 2007 році за невідповідне ставлення до дотримання європейських стандартів поводження з тваринами і, щиро кажучи, жорстоке ставлення до тварин Київський зоопарк було виключено з Європейської асоціації зоопарків і акваріумів… Але директором була поставлена пані Берзіна,.. яка не мала відповідної освіти, не мала відповідного досвіду… Вона мала судимість за привласнення значної суми коштів, була засуджена у 1998 році… Це людина, яка взагалі не розуміє, що таке гуманне ставлення до тварин, і в усьому бачить тільки бізнес-інтереси… Смерті в зоопарку відбуваються через непрофесійність, звільнення співробітників, які працювали багато років,.. призначення на посади «своїх» людей, які далекі від поняття «зоопарк»,.. деяку фінансову зацікавленість… Це такий сімейний бізнес… І там «гуляє» досить великий шматок землі… Кілька років тому пан Черновецький говорив про те, що зоопарк було б добре перенести під Вишгород…»

Костянтин Матвієнко – експерт корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика»: «…Тварини з Червоної книги, яких нам довірили, – це надбання людства… Чиновників і депутатів зневажають і зневажатимуть у світі. Ніякі інвестиції не підуть сюди, тому що вони не здатні захистити те, що захищає весь світ. Вони перебувають на етично нижчому рівні з тими, до кого вони ходять по гроші… Причини полягають у тому, що посади, як у середньовіччі, віддаються «в кормление»… Некомпетентність помножена на здирництво і мародерство призводить до таких речей, і зоопарк мав би стати останньою краплею…»

Олексій Давиденко – депутат Київради, фракція БЮТ: «…Одно емкое слово, которым можно охарактеризовать то, что происходит и происходило в последние годы в зоопарке, – бардак. И этот бардак касается не только зоопарка, но и всей системы управления, которой подчинен и зоопарк… Мы точно знаем, что если животные умерли,.. значит, была недостаточной система охраны в зоопарке, система безопасности для животных в зоопарке… До позапрошлого года зоопарк относился к управлению культуры горадминистрации… Ирэна Кильчицкая возглавила кураторство над управлением здравоохранения и поставила своего родственника – Светлану Берзину… директором зоопарка, решив подчинить финансовые потоки зоопарка… Сейчас к власти пришел куратор Игорь Добруцкий. Теперь у них новая мысль – переподчинить зоопарк из управления здравоохранения управлению экологии… Меняются кураторы, меняются управления, а бардак… остается… Заседание сессии, запланированное на 3 июня, было перенесено на 17-е. А именно на этом заседании мы должны были рассматривать ситуацию с зоопарком…»

Сергій Григор’єв – лідер ініціативної групи порятунку Київського зоопарку: «…От благополучия людей в зоопарке зависит благополучие животных… Когда намудрили с диетой слона, и он два раза упал в голодный обморок, было решено выйти с этой информацией, и 15 октября была совместная пресс-конференция, после которой у нас начались проблемы… Животные не должны погибать… В цивилизованной стране сразу проводится расследование для того, чтобы подобное больше не повторилось, и для того, чтобы наказать виновных… Все это «професійна недбалість». Потому что нет профессионалов, более 200 человек уволилось за 2 года… Сейчас там создан коллектив, который слушается директора, карманный профсоюз, который подписывает обращение к Президенту о террористах…»

Кирило Трантін – екс-заступник директора Київського зоопарку: «…За прошлый год зоопарк заработал 17,5 млн грн. Это очень большая сумма. Чтобы зоопарку жить, достаточно 12 млн грн. Все остальное надо бросать на развитие… Финансовые потоки уходят совсем не в те русла, в которые хотелось бы работникам зоопарка… Первый раз я столкнулся с тем, что руководитель зоопарка не хочет заниматься коллекцией зоопарка…»

Андрій Капустін – директор громадської організації «Експертна рада»: «…Можно уничтожить любое предприятие, учреждение, если туда поставить непрофессионала… Ей (Берзиной) нужно держать под контролем необразованное человеческое стадо… Три структуры контролирует человек с финансовой судимостью… У меня каждый аргумент согласован с юристами изданий… Сегодня выяснилось, что господин Добруцкий не только лжец, но и трус… Если Добруцкий Берзину покрывает, то логически следует, что он с ней в доле…»

Володимир Березан – заступник начальника ГУ МВС України в м. Києві – начальник Штабу: «…У нас є акти судово-медичних досліджень, є акти цитології, які говорять про те, що не знайдено на сьогоднішній день ніяких речовин, які могли б отруїти цих звірів… Ми не можемо говорити про те, що це отрута… У нас є акти судово-медичних досліджень. Тут підписались дуже багато фахівців, кандидати ветеринарних наук… Але спілкуючись із заступником начальника Головного управління ветеринарної медицини Басюком, він говорив – це просто їхні припущення, вони припускають, що може бути отруєння…»

Андрій Капустін – директор громадської організації «Експертна рада»: «…После того, как некие безымянные люди говорят, что они якобы видели действие какого-то яда, то пусть сначала они представятся, а потом предоставят свои контраргументы. Это последняя попытка руководства зоопарка уйти от ответственности…»

Олексій Давиденко – депутат Київради, фракція БЮТ: «…За несколько часов до важных и не очень важных эфиров, до записи новостных программ выбрасывается заведомо ложная информация в прессе для того, чтобы иметь двойное толкование той проблемы, которая будет обсуждаться… Еще полгода назад Светлана Берзина была желанным гостем на пресс-конференциях и эфирах всех высших чиновников города… Сейчас ни один из тех людей, кто пытался присоседиться к ее так называемому успеху, не хочет прийти и отвечать «глаза в глаза» перед киевлянами – что произошло, почему произошло и что сделать, чтобы животные не умирали… Надо говорить, что есть профессиональное несоответствие управленцев зоопарка и тех, кто ими управляет… Достаточно нормальным считается в среде КГГА говорить о том, что все тендеры покупные, у нас вся еда в зоопарке покупается у одной единственной компании, «прикормленной» мужем директора зоопарка, у нас нормальная ситуация с откатами…»

Сергій Григор’єв – лідер ініціативної групи порятунку Київського зоопарку: «…Мы видим, что затягивается время. Ее (Берзину) продержат, пока есть живые деньги от билетов…»

Олександр Ніколов – колишній робітник по догляду за тваринами Київського зоопарку: «…Английские специалисты придумали электросторож с согласия главного ветврача зоопарка Андрея Андреевича Марунчина, который их нахваливал. Это они выпустили носорога, когда было холодно, и поливали его водой… Уехали английские специалисты – Андрей Андреевич поставил нам другого куратора…»

Тамара Тарнавська – президент Міжнародної громадської організації захисту тварин «SOS»: «…Англійські спеціалісти – це люди, яки не мали відповідної освіти, один із них був звільнений за жорстоке поводження з тваринами з малесенького приватного зоопарку в Англії… Світлана Берзіна представила їх як великих експертів…»

Ніна Сапожник – екс-завідуюча відділом постачання кормів Київського зоопарку: «…Ми не влаштовували ніяких грошових перегонів, ми працювали для годівлі тварин… В один прекрасний день завезли фуру поганих продуктів з-під «Білли», наказали їх обрізати і подати на територію звірям…»

Олексій Давиденко – депутат Київради, фракція БЮТ: «…В 2010 году в программе социально-экономического развития выделено чуть больше 1,2 млн грн на развитие зоопарка… К сожалению, в бюджете города не хватает денег на людей…»

Костянтин Матвієнко – експерт корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика»: «…Таке враження, що в нас певна ситуація безпорадності… Ми насправді не знаємо, що робити… Ця міська влада, це керівництво нічого зробити не зможуть… Для зоопарку потрібен, я б назвав так, ветеринарний аудит, або диспансеризація… Зоопарк потребує санації і повинен відпочити від цього керівництва, але не з точки зору державної влади…»

Олександр Марущак – заступник головного редактора, газета «Нова»: «…Дивлячись на ту ситуацію, яка розгортається навколо зоопарку, такий сценарій (втрата зоопарком землі) і вимальовується…»

Олексій Давиденко – депутат Київради, фракція БЮТ: «…В документе УЕФА содержится четкое обращение к Борису Колесникову, в котором говорится, что если власть страны… не повернется лицом к проблеме бездомных животных, к проблеме Киевского зоопарка, к проблеме стерилизации животных, то это будет еще одним проблемным пунктом в сближении двух организаций…»

Роман Слюсарчук – заступник начальника Державної служби заповідної справи Мінприроди України: «…Київський зоологічний парк – це об’єкт загальнодержавного значення. Сьогодні опрацьовується питання про створення комісії, яка вивчить з різних боків це питання…»

Сергій Григор’єв – лідер ініціативної групи порятунку Київського зоопарку: «…Легко решить проблемы зоопарка политической волей – сделать независимую финансовую проверку деятельности администрации…»

Костянтин Матвієнко – експерт корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика»: «…Зоопарк – це все-таки науково-пізнавальна установа. Мають бути державні й закордонні гранти на розвиток колекції, на підтримку червонокнижних тварин…»

 
126 коментарів 126

Ви небайдужий киянин? Зареєструйтеся або увійдіть на сайт.

Ви гість? Гостям можна коментувати з 10:00 до 18:00 у робочі дні.

  • zezar коментує:

    Травили эти сволочи животных, чтобы зоопарк закрыть а его земли под застройку пустить.

  • цитата коментує:

    Добруцкий: Нужно понимать, что ситуация с зоопарком сложная, люди уже боятся ходить туда. Сейчас нужно ее исправлять, а передавать зоопарк правительству – это не выход. Мы проведем конкурс и назначим на должность директора лучшего специалиста

  • [...] admin пишет: Вони ще можуть сказати потім, що газів багато коло дороги, тому і тварини помирають, почнуть робити експертизу, фахівців викликати будуть хтозна звідки( ніби свої мало), і прийдуть до висновку, який їм потрібно, виділять кусочок землі … 90 відсотків – рекет 90тих ( повторюся), згадайте, хто пам”ятає, хто їздив на догогих машинах тоді, в кого були гроші? от вони собі і покупляли місця в ВР. А Кучма в свій час, продавав і роздавав все! Це ж ті самі люди і методи в них … [...]

  • Стас Клых коментує:

    Сегодняшняя передача о местных выборах скорее напоминала бенефис Бондаренко и Пилипишина.Рена,дай возможность выступать простым людям,особенно нужно было дать слово дядечке с пузом.

  • Алексей коментує:

    всё очень просто – чинуши взяли на вооружение лозунг “деньги не пахнут”.У нормальных людей невелик выбор действий, а воры от госструктур рабочее время, оплачиваемое нами, тратят на поиск и осуществление воровских сжем.и пока, заметте, удачно нас обыгрывают.

    • Mardoc коментує:

      Мало того, що вони удачно нас обігрують, ми навіть не вступаємо в гру з ними, тих хто грає проти них поки дуже мало, для перемоги! В них сила в грошах, а в нас сила в правді і в кількості має бути!

    • Протестант коментує:

      У кого робота створювати різного роду блага, та місто комфортне для проживання,а хто користується цим і обкрадає його жителів.Саме образливо те,що ці люди – наші чиновники.

    • zezar коментує:

      Нормальные люди должны брать власть в свои руки, им нужна национальная революция!

  • Хорив коментує:

    На зорі свого приходу до влади в Києві Черновецький написав, чи видав книгу: “Как заработать первый миллион”, замітьте не книгу, наприклад: “Як управляти мегаполісом у період кризи” ітд, і тп.. Так, що ж ви хочете зараз, цей космонавт разом зі своєю молодою командою продовжують заробляти мільони, а ви зооопарк. Зоопарк – це чергова структура у Києві, яку видоїли(фінансово) і викинули, а якщо мова іде про землю, то вижимають до останнього, в механізми вдаватись не буду.

  • Хабад Любавич коментує:

    Характерная деталь.
    На первом же после скандала с Каплером Пленуме ЦК Иосиф Виссарионович произнёс такие фразы: “Необходимо опять заняться проклятым вопросом, которым я занимался всю жизнь, но, как видно, немногого достиг. Это национальный вопрос… Некоторые товарищи еврейского происхождения думают, что эта война ведётся за спасение еврейской нации. Эти товарищи ошибаются. Великая Отечественная война ведётся за спасение, за свободу и независимость нашей Родины во главе с великим русским народом”.

    /Владимир Успенский. Тайный советник вождя. 1996/.

  • Володя1986 коментує:

    Не лізьте в чужий монастир, зі своїми правилами!

  • Володя1986 коментує:

    Та Березіна представила тих Англійців, як професіоналів, бо їм гроші менші заплатити можна, а по документах аж дуже великі, в нас все тільки до того зводиться, щоб на бумазі багато було, а реально мало, різниця – чесно зароблені гроші політиків!

    • Альона__ коментує:

      Або спеціально, з розрахунком на те, щоб довести зоопарк, до потрібного стану, треба розібратися кому таке потрібно!

      • студент коментує:

        Тут нема що розбиратись!Поклали око на землю зоопарку!Зоопарк в боярку,а територія йде під забудову,от і вся політика.

        • Володя1986 коментує:

          Саме обідно буде, якщо так і станеться, і ніхто нічого не зробить, кромі того, як вийдуть на мітинг 100 працівників зоопарку і на тому все.

          • Альона__ коментує:

            А все буде залежати від нас, як ми не допоможемо їм, то так і буде, як ви говорите. В нас чогось так прийняти, нажаль, що моя хата з краю, я нічого не знаю. Поки твого не торкнеться, то пальцем ніхто не порухає. А якби ми були разом всі, один за одного трималися, то була би в нас сильна країна і класне життя!

            • Mardoc коментує:

              Осінню вибори, маємо непоганий шанс об”єднатися зі всіма своїми проблемами, та не допустити нового корупційного мера, який би дальше доїв Київ всіма можливими методами!

              • Протестант коментує:

                Ті вибори ще ніхто остаточно не ухвалив!А боротись потрібно кожного дня!Хоча б за майбутнє своїх дітей!

    • Mardoc коментує:

      Певже в Україні мало достойних фахівців, Львівська ветеринарія, що нема жодного фахівця??? Просто все робиться через Жо..у!!! Так само, як вірус грипу, в Англію висилали – придурки!

      • студент коментує:

        Якщо робити своїми силами, то як відмивати гроші,до яких простими чесними методами не доберешся!

        • Протестант коментує:

          Ну звичайно,це ж круче,”фахівців” з самої Англії запросити,ніхто ж не розбереться,що то варвари мутні,а не фахівці зовсім!

          • Володя1986 коментує:

            Львівська ветеринарія – досить престижний ВУЗ, і там маса класних фахівців, це я точно знаю, от тільки чи вони будуть підписуватися під таким, то вже справа інша, а знайшли, як ви кажете варварів, яким підплатили і вони написали все так як треба!

            • Альона__ коментує:

              Та хто там ті львівські професіонали, це ж не престижно!!! Там треба з другого кінця світу когось кликати, щоб посміялися з нас, які ми тут всі дурні! Ви хоть знаєте одну країну, де би таке робили, визивали спеціалістів з другого кінця світу, щоб тварин полікувати!!

              • Mardoc коментує:

                Тут навіть слів нема, кромі того, що крадуть все що можна з України, то ще й позорять нас на цілий світ, як недоумків, які нічого не знають!

              • Протестант коментує:

                Та в тім то й справа,що полікувати в лапках!Бегемоту перекопати землю і обливати холодною водою,це ще додуматись треба,тих спеціалістів,за я..я повісити треба

  • Mardoc коментує:

    Хтось получає користь від того, що робиться в зоопарку, оскільки в ЗМІ він попав тільки останні декілька тижнів, знайти кому вигідно таке, і все стане на свої місця, просто в голос таке зразу не скажеш! А як і скажеш, то 100% ніхто не прореагує, всі вже звикли!

    • Володя1986 коментує:

      Звичайно, що так, можна різні варіанти продумати, но один з них 100% правдивий, можливо Березіна була назначена управляти зоопарком, щоб спеціально визвати там бардак, конфлікти між працівниками, смерть тварин, потім підняти “пиль” що влада не зацікавлена в розвитку зоопарку, і тихенько прийняти рішення, про його приватизацію, а дальше все дуже зрозуміло!

      • Альона__ коментує:

        Побачимо, як дальше буде, но якщо чесно, то я також притримуюся такої думки, не просто так це все робиться! Це досить не поганий прибуток для київських олігархів!

        • Mardoc коментує:

          Догадатися, як воно буде не важко, спочатку виселять тварин для ремонту зоопарку, а потім всі забудуть і …., а хто не забуде, то заставлять.

          • Протестант коментує:

            А можливий і інший варіант, нехай вже чиновники забувають про такі способи заробітку!

            • Володя1986 коментує:

              ))))), такого ніколи не буде, поки ми не почнемо втручатися в справи міста!

              • Альона__ коментує:

                Підтримую, поки ми будемо залишатися такими інертними, як зараз, то кращого життя чекати не варто! Осінню вибори – можливість показати себе!

              • Mardoc коментує:

                Правильно, давайте об”єднаємось, без партій, без організацій!!! Всі активість, та кияни що мають питання та проблеми до києвської влади, і не допустимо нового корупціонера! Це не так просто, але невже простіше терпіти ще 4-5 років такого придурка на посаді мера столиці!

        • zezar коментує:

          Дальще будет еще хуже, олигархи не заинтересованы в благополучии и процветании наших людей. Пока их не изгонят порядка у нас не будет.

    • студент коментує:

      Можливий варіант приватизації зоопарку,для чого такі прибутки державі,коли можна віддати їх в приватні руки!

      • Володя1986 коментує:

        Звичайно, тварини вже є, все готове, тільки прийти і забрати! Білети зроблять не по 20 а по 50 гривень, + парковку ще заберуть перед зоопарком! Золоте дно!

        • Альона__ коментує:

          Наша влада, та й багато хто з українців, ше просто морально не готові до нормального життя та сприйняття таких речей! А ті в кого вже щось трошки прояснилося повинні важко чекати …

          • Mardoc коментує:

            Та вони просто не знають що може бути по-іншому, привикли вже і пашуть тупо на владу! Я наприклад себе до таких не відношу, а ви?! Тоді чого ми ще сидимо тихо і про нас ніхто не знаю нічого?

  • Закат коментує:

    а я вообще считаю, что демократия это бред сивой кобылы
    какой бардак творится! а всем на все, извините на%рать

    демократия и телевизор – вещи не совместимые!!!

    когда взрослые (а не то что только дети) – вообще не понимают, что правда – а что ложь

    спрашивается – куда мы катимся

    вот и выходит – мы на пороге ВЕЛИКОГО ЗАКАТА

    • Mardoc коментує:

      демократія створена для того, щоб можна було створити керований хаос, і за цим робити все що ти хочеш!

      • Володя1986 коментує:

        Демократія непогана як задумка, на папері, а от в житті все по іншому виходить, і Україна точно ще не готова і довго готовою не буде для демократії, ми в середині ще раби, якщо не всі то більшість, і нам ніби то дали багато прав, а що з ними робити і як ніхто толком не знає!

        • Альона__ коментує:

          Та не тільки країна, в інших демократичних країнах люди не погано живуть, але в них також багато проблем з наркоманією, алкоголізмом, точніше, для кого це проблеми а для кого все так і повинно бути! Китай – рулить!

        • студент коментує:

          Що ви таке кажете,шановний,все що робиться,на папері може бути втілене в життя.А те що не дають цього робити то зовсім інше питання!

          • Володя1986 коментує:

            Як ви собі розумієте демократію в Україні? Та свідомість і менталітет принаймі минулого покоління зовсім не вписується туди. В демократії-кожна людина вільна в свому виборі, от вона хоче бухати – бахає, хоче не працювати – не працює, і ніхто не питає в неї, де вона бере гроші – демократія! А з нашим менталітетом все так і є, прикладів ще багато можна навести!, а влада вміло це використовує!

            • Альона__ коментує:

              в наших людей, зараз немає відчуття достатку та міри! Починаючи політиками і закінчуючи пересічними громадянами!

              • Mardoc коментує:

                Попробуйте випустити собаку, що все життя від народження проситіла на ципку!!!

      • Протестант коментує:

        Цінності демократії зовсім в іншому,от тільки біда в тому,що ніхто не розуміє цього!

        • Володя1986 коментує:

          демократі – для свідомих людей, а не для бидла, а якщо наші політики і ще добра третина населення такими і є на даний момент, то нічого з тим не поробиш!

          • Альона__ коментує:

            А хто не бидло, хай пропагандує нормальний спосіб життя! Хоч це і складно, но іншого виходу я не бачу!

            • Mardoc коментує:

              А в нас влада заставляє бути людей бидлом, якщо по-чесному прожити не можливо, то який ще є вибір, чесно вмирати з голоду і жити на вулиці, чи з бабою і прабабою в однокімнатній квартирі з батьками , жінкою і дітьми????

  • Антистатик коментує:

    Киевская власть относится к горожанам также, как и к животным в зоопарке. Наш зоопарк – это модель г. Киева в миниатюре. Нужно просто острить когти, точить зубы, ломать клетки и перегрызать глоки всем, причастным к власти. Другого выхода нет и не будет.

    • Закат коментує:

      он относится точно так же, как мы к своим соседям

      • Mardoc коментує:

        Так, тільки ж є люди, що нормально ставляться до інших і до сусідів в тому чисті, і вони тоді, що получається приречені терпіти таке життя?

        • Володя1986 коментує:

          А ви бачите якийсь вихід, багато хто з таких вже давно непогано працюють та живуть в інших країнах, і дуже раді, що втікли з цього пекла. а інші….? Ії набагато менше, ви ж не почнете революцію і переворот в країні з 1000 чоловік!?

          • Альона__ коментує:

            А чого ви думаєте, що нормальних людей тільки 1000, я вважаю, що набагато більше!!!! І революція, не роволюція, но боротися варто, і відстоювати правду потрібно, як ж ми тоді кожного ранку в зеркало дивитися будемо, та один одному в очі!!??

            • Володя1986 коментує:

              Відстоювати, то звичайно варто, но результат ми побачимо не скоро! Добре буде, якщо наші діти його побачуть! Дивитися на Європу нема смислу, ми відстали від них на майже 100 років, коли були під Росією!

              • Альона__ коментує:

                Чого ми постійно кидаємось то під Європу, то під Росію, невже не можна пробувати будувати незалежну Україну, і не приміряти їхні моделі на собі постійно!

              • Mardoc коментує:

                Та тому, що ми тільки 20 років живемо вільно, а люди кому за 50, до цього привикнути не можуть! Тому і не усвідомлюють, що Україна може бути самостійна індивідуальна держава, а не чиясь колонія!

      • студент коментує:

        Людяності всім набратись не завадить!

        • Протестант коментує:

          Яка там людяність кожен хоче зрубити побільше бабла,а красиві лозунги тільки для народу.

          • Володя1986 коментує:

            Ось правдиві слова!!!! Тут проблема № 1, будуть осінню вибори, побачите, які всі добрі стануть, і як все обіцяти будуть! А в голові в них калькулятори одні!

            • Альона__ коментує:

              Це точно, на мітингах, одні тільки прапори з фаміліями і назвами партій, і жодного нема за Україну! Бізнес, що тут ще сказати!

              • Mardoc коментує:

                Дійсно, вся політика перетворилась на бізнес, а кожен політик – бізнесмет. Спме обідно, що ми для них товар, купи-продай голоса!!!!

  • Ірен коментує:

    Те що відбувається в Київському зоопарку дійсно жахливо!Як можна допускати доглядати тварин некваліфікованих працівників?

    • Тигр коментує:

      Як можна було допустити керувати містом варварів?Ось проблема номер 1.Всі інші проблеми тільки звідси.

      • Mardoc коментує:

        А хтось хоть пальцем порухав для того щоб не допустити їх до влади, самі собі підплатили і спокійно прийшли, всім нема різниці. Політична свідомість населення навіть нижче нуля!

        • Володя1986 коментує:

          Повторюся, бо багато хто з нас в душі, на підсвідомому рівні – раб, і він не може керувати і глобально думати! Що було з кріпаками, коли відмінили в один день кріпатництво, та вони не знали що їм робити, самі не думали, привикли на когось працювати, так само і зараз, інвестиції, та бізнесмени з інших країн, приїздять до нас, щоб починати бізнес, а українці надзвичайно раді працювати на них, бо на себе не можуть!

          • Альона__ коментує:

            таке можна говорити про минуле покоління, зараз молодь так просто на когось працювати не буде, всі шукають якогось виходу, не бояться щось самі робити! Потрібно просто розуміти вплив минулого покоління на теперішнє, його ж не можна повністю обмежити, от ми і маємо, ніби перехідний стан!

            • студент коментує:

              А ви хотіли віками на цих дегмутів працювати?Звичайно ніхто задарма працювати не буде!Не той час!

              • Володя1986 коментує:

                Молодя, можливо і так, заперечувати не буду, но покоління виховане в СССР! Ви самі бачите, що я вам розкозувати буду, виховані в режимі, вільними нормально жити не можуть, бояться всього!

              • Альона__ коментує:

                те покоління вже скоро відійде на задній план, і тоді побачимо, на що ми варті, потрібно займати лідируючі позиції.

              • Mardoc коментує:

                Ще побачимо, як будуть себе поводити, теперішні студенти, як повиростають, тоді і скажемо про покоління!

        • Протестант коментує:

          Важелі впливу якісь у вас є?Як повести за собою народ,коли навіть питання національної свідомості без грошей не вирішуються!

          • Володя1986 коментує:

            Молодь – один єдиний важель впливу! Треба групуватися, збиратися, без значного фінансування, без нічого просто з Україною в серці. Тільки не під впливом якоїсь партії, вони також не дурні і все під себе загребти хочуть і готові великі гроші віддати! Свідомість молоді потрібно піднімати, можна організувати просто спілку молоді, яка би займалася проблемами, якщо нема грошей, можна внески зробити невеликі, по типу профкому, тільки не брати гроші в влади!

            • Альона__ коментує:

              І для цього потрібний лідер, а чи буду він нормальний, чи не кине всіх в перший підходящий момент, щоб влаштувати собі життя, а на всіх пох…?

              • Mardoc коментує:

                Сам по собі, лідер ніколи не буде нормальним, поки люди не візьмуть його за я..я!!!! Він повинен боятися народу. А ви говорите, як худоба, для якої нема пастуха!!! Контроль жосткий повинен бути зі сторони народу, бо людський фактор завжди присутній в любого лідера!

  • Іван Іванович коментує:

    А можливо,потрібно розпочати вирішення проблеми з самої верхівки?Пригадайте коли розпочались проблеми звіринцю.Вірно з приходом до влади космосу,з початком дерибану,з призначенням на цю посаду Берзиной.Тож всі проблеми вирішаться лише тоді,коли від влади відсторонимо цього бовдура зі своєю командою!

    • Кирил коментує:

      Знайшли ще один ласий шматок землі і положили лапу,тільки от там живуть мешканці,хоч тварини, але ж живуть!Як їх звідти виселити,як не варварськими методами,без зайвого клопоту.

      • Шнеур-Залман коментує:

        Самые богатые евреи Украины

        JN

        Журнал “Фокус” опубликовал список ста самых богатых людей Украины. Так как наш сайт еврейский, то мы попытались выбрать из журнального списка еврейские имена и сделать свой рейтинг – самых богатых евреев Украины.

        Журнал “Фокус” при составлении своего рейтинга оценивал только видимые активы, опираясь на открытые источники, официальные данные компаний, публикации в прессе, в частности, деловой, на высказывания самих фигурантов рейтинга, а также на интервью с экспертами. Для попадания в «сотню» самых богатых оказалось достаточно «иметь» чуть более $100 млн.

        1. Виктор Пинчук, совладелец корпорации «Интерпайп», президент Viktor Pinchuk Foundation $4,4 млрд.

        2. Игорь Коломойский, совладелец группы «Приват» $3,3 млрд.

        3. Геннадий Боголюбов, совладелец группы «Приват» $3,2 млрд.

        4. Алекс Шнайдер, совладелец Midland Group $950 млн.

        5.Эдуард Шифрин, председатель набсовета
        «Запорожсталь», совладелец Midland Group $850 млн.

        6. Григорий и Игорь Суркис, председатель федерации футбола Украины и президент ФК «Динамо» Киев» $730 млн.

        дальше – тут http : //jn.com.ua/events/rich_2403.html

        разве это не есть закономерность?

        • Віктор коментує:

          даааааааааа

          рідко почуєш, шоби представники (судячи з ім”я та написаного) визнавали своє панування

          шукав звідки такі посили шле залман – ось на що натрапив:

          Главный раввин Украины Яков Дов Блайх ответил в интервью УНИАНу, –

          . “… Еврейское общество в настоящее время очень красиво живет в Украине. …”

          є гарний твір в Тараса Шевченка – Швачка

          жаль, в школах мало хто розкриває суть написаного

          • Ирина коментує:

            у людей из списка выше, действительно совсем иные цели в жизни. вполне допускаю, у каждого из них в имениях свой аналог зоопарка с павианами и т.п.

            но, винить их в этом не стоит. ведь не они же морят голодом бедных животных!

            хотя, даже пара-тройка из списка могла бы существенно улучшить плачевное и трагическое состояние в Киевчком зоопарке.

            в этом я вижу смысл

        • Віктор коментує:

          по суті – варто визнати, що потрібно шукати тих, кому це вигідно

          й відразу все стає не свої місця

          Президент Льоню не викинув з посади – значить йде торг про умови відходу

          й розмінятись шматом землі в центрі Києва – питання лише технологічне.

          Не пам”ятаю, але десь чув: “мнение народа нас не интересует – мы сами его формируем”

          так ось – пару-тройку передач на Інтері – й половина справді буде думати, що краще зоопарк відправити до Вишгорода або ще кудись.

          втім -чим гірше – тим краще: може прорве?

          • Ирина коментує:

            абсолютно согласна

            а ведь проблема даже не в отдельном животном – проблема в том, каким вырастает поколение

            и то, что мор животных не произвел фурор и не вывел людей к инстанциям (мерия, президент, ВРУ) – говорит о заболевании общества.

            общество не может быть здоровым без любви к прекрасному, к животным в том числе.

            отсутствие в Киеве интеллигенции как класса

            такая выходит картина

        • Віктор коментує:

          Віктор, справжній киянин
          09.06.2010 15:56 | відповісти

          по суті – варто визнати, що потрібно шукати тих, кому це вигідно

          й відразу все стає не свої місця

          Президент Льоню не викинув з посади – значить йде торг про умови відходу

          й розмінятись шматом землі в центрі Києва – питання лише технологічне.

          Не пам”ятаю, але десь чув: “мнение народа нас не интересует – мы сами его формируем”

          так ось – пару-тройку передач на Інтері – й половина справді буде думати, що краще зоопарк відправити до Вишгорода або ще кудись.

          втім -чим гірше – тим краще: може прорве ?

      • Володя1986 коментує:

        Також не поганий варіант, але як ви собі представляєте, вони повинні весь зоопарк знести, хоча дивлячись на те що в країні коїться, все можливо, вийде на мітинг 100 чоловік, поб”ються і на тому все закінчиться!

      • Альона__ коментує:

        Вони ще можуть сказати потім, що газів багато коло дороги, тому і тварини помирають, почнуть робити експертизу, фахівців викликати будуть хтозна звідки( ніби свої мало), і прийдуть до висновку, який їм потрібно, виділять кусочок землі десь перед містом , перевезуть тварин, а на місці зоопарку – новий житловий комплекс + торгово-розважальний центр! Заради такого і 5 років не жалко потратити для нашої влади!

      • студент коментує:

        А наші дорогі чиновники іншими методами просто не вміють,та й найпростіший саме такий метод!

    • Mardoc коментує:

      Тому, що влада не кваліфікована, звідки прийшла та Беризина, чи Кільчицька, яка в них освіта? Що вони вміють робити кромі того, як гроші в народу красти. Чи Довгий, його можна назвати кваліфікованим професіоналом?

      • Володя1986 коментує:

        Хто зять, хто брат, а хто багато заплатив за посаду і на такому критерії формується вся гілка влади українського народу. А хто просто вміє класно брехати, і “кидати” людей, і також має непогані шанси попасти туди! В нас така думка, що гроші можна тільки у владі заробити, а про бізнес, про професіоналізм ніхто не думає, ніхто не хоче працювати, всі хочуть тільки язиком тріпати і гроші красти, тому і така велика кількість дрібних організацій.

        • Альона__ коментує:

          Про Кільчицьку, я чула, що вона прийшла з ринку, баригою була!!!) От такі люди керують медициною в столиці і ще багатьма речами! До чого ми дожились!? А зараз вона мабудь вже професор майже! Потім я знаю людей, що з нею в банку працювали, казали аж дуже стервозна жінка!!!!!

          • Протестант коментує:

            Шарлатанка та й годі!Інтереси в неї тільки гроші!Ось такі люди керують країною!

            • Володя1986 коментує:

              90 відсотків – рекет 90тих ( повторюся), згадайте, хто пам”ятає, хто їздив на догогих машинах тоді, в кого були гроші? от вони собі і покупляли місця в ВР. А Кучма в свій час, продавав і роздавав все! Це ж ті самі люди і методи в них навіть ті самі залишилися, як на вулиці і на ринках в 90-тих!!!!

          • Альона__ коментує:

            Я коли працювала в лікарні, то того що там робиться передати не модна!!! Шкавчики в маніпуляційній пусті, шприци, вата, марля, невідкладна допомога з приходом Кільчицької пропала!!! А приміщення здаються в оренду!

      • студент коментує:

        З окружної всі поприходили!Із грязі в князі!

  • Bond коментує:

    це нагадує про сайт єрейської секти, а не українську соціальну площадку. Чи ви намікаєте, що євреї зоопарку допоможуть, млжливо їх в клітку посадити, багато людей прийдуть подивитися, прибуток буде!

    • Кирил коментує:

      Це не стосується аж ніяк зоопарку,а те що сектанти пишуть на цьому сайті це зауваження до адміністрації сайту!

      • Шнеур-Залман коментує:

        Сразу после Октябрьской революции Сталин становится Наркомом по делам национальностей и лучше других видит удиви тельную аномалию. В стране, где евреев всего два-три процента, они захватывают почти все руководящие посты в партии, в государстве, в карательных органах. Нагло осуществляют местечковый лозунг: “Дайте нам равные права, а остальное мы возьмём сами”. И берут, отбрасывая тех, кто мешает. Свердлов и Троцкий приступают к уничтожению казачества — Сталин, Ворошилов, Будённый срывают их замыслы, к середине тридцатых годов вообще восстанавливая донскую и кубанскую конницу, даже с её особой традиционной формой. Далее. В ответ на “белый террор” объявляется “красный террор”. Только в Петрограде под руководством Зиновьева при одобрении Троцкого без суда и следствия ликвидировано около десяти тысяч лучших представителей русской интеллигенции. В этом огромном трагическом списке нет ни одной еврейской фамилии. Зато освободившиеся квартиры и должности сразу же были заняты новыми лицами, понятно какими. Сталин в ту пору ещё не имел такого влияния, чтобы остановить расправу…

    • Каратель коментує:

      Нехай бояться,вже є інформація, що таку владу народ буде скоро стріляти!

    • Сергiй коментує:

      яким боком нагадує єрейську секту?!

      - кожна жаба своє болото хвалить.

      дурь каждого должна быть видна! точка!

      і з якого це дива звернення Президента стали підставою для зауваження адміністрації сайту?

    • Володя1986 коментує:

      Коли вас в Бабин як копали, то ви плакали, вас пожаліли, а ви знов на голову сідаєте, втираєте тут свою правду, кому вона потрібна? В нас своя наука, своя віра.

  • Олена Салтановська коментує:

    Все как обычно! Мы начинаем креститься, когда гром уже давно гремит и молнии блистают. О сути и Сущности госпожи Берзиной знали очень многие люди ДО того, как она пришла в зоопарк, но почему то друг подумали или размечтались, что она изменилась. Нет, какой была Берзина 10 лет назад, такой по своей сути она и осталась – хамовитая, корыстная, лживая, очень честолюбивая барышня, которая пройдет по головам ВСЕХ, кто ей не подходит. Один пиар своей персоны…
    Результат – полная ее изоляция и в Киеве, и в зоопарковской международной среде. Кроме вреда, она ничего особо хорошего в зоопарк не принесла.

    • Закат коментує:

      .

      Берзина! вопрос о том, страдаю ли я, неактуален по сравнению с вопросом о том, обретешь ли ты, дорогая Бр…, себя снова.

      Я никогда не встречал человека, которого мне было бы так же жаль, как тебя:

      несведующую, но проницательную
      умело использующую все, уже известное
      с плохим вкусом, но не осведомленную в этом недостатке
      честную, но по пустякам, преимущественно из упрямства
      общая жизненная позиция которой – бессовестность
      невосприимчива – не может ни брать, ни давать
      бездуховна, неспособна любить
      в состоянии аффекта ужасна и близка к безумию
      неблагодарная, никакого стыда перед благодетелями

      В частности
      ненадежна
      плохо воспитана
      смутные представления о чести
      мозг с первыми признаками души
      натура кошки – хищница в шкуре домашней киски
      благородство как остаточное явление после общения с благородными людьми
      сильная воля, но по мелочам
      нет ни прилежания, ни чистоты
      сильно смещенная чувственность
      детский эгоизм как следствие сексуальной атрофии и задержки полового созревания
      не любит людей, зато любит бога
      потребность в экспансии
      хитра, потрясающий самоконтроль в отношении сексуальности мужчин

      Твой Слон Бой

      .

    • Закат коментує:

      Берзина!

      Вопрос о том, страдаю ли я, неактуален по сравнению с вопросом о том, обретешь ли ты, дорогая Бр…, себя снова.

      Я никогда не встречал человека, которого мне было бы так же жаль, как тебя:

      несведующую, но проницательную
      умело использующую все, уже известное
      с плохим вкусом, но не осведомленную в этом недостатке
      честную, но по пустякам, преимущественно из упрямства
      общая жизненная позиция которой – бессовестность
      невосприимчива – не может ни брать, ни давать
      бездуховна, неспособна любить
      в состоянии аффекта ужасна и близка к безумию
      неблагодарная, никакого стыда перед благодетелями

      В частности
      ненадежна
      плохо воспитана
      смутные представления о чести
      мозг с первыми признаками души
      натура кошки – хищница в шкуре домашней киски
      благородство как остаточное явление после общения с благородными людьми
      сильная воля, но по мелочам
      нет ни прилежания, ни чистоты
      сильно смещенная чувственность
      детский эгоизм как следствие сексуальной атрофии и задержки полового созревания
      не любит людей, зато любит бога
      потребность в экспансии
      хитра, потрясающий самоконтроль в отношении сексуальности мужчин

      Твой Слон Бой

работа ветеринарным врачом Днепропетровск, деловые новости, Гленн Клоуз, скачати музику безкоштовно, BMW M3 продажа

© 2012 ВГО “Київський форум”. Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на www.kiev-forum.org, а також на сам матеріал.